МЪФИН БАНИЧКИ

Ами какво да ви кажа....
банички - всякакви,
мъфини  - всякакви,
а съчетаването на двете - уникално!


Така нашумелите, преди време - както си вижда и по датата на снимката ми ;)
           
           - МЪФИН БАНИЧКИ -

Интересен начин на приготвяне имаме тук, обикновено към корите добавяме ,заливаме или мажем с плънка/смес, а тук добавяме корите към сместа / плънката.
Приготвят се с нарязани кори!
Бяха доста популярни и имаше различни рецепти в кулинарните групи и сайтове,но аз си харесах тази тук : https://elizastoianova.blogspot.com/2012/04/blog-post.html?fbclid=IwAR0J8CCW1Fp6TusXzRvNS4CYS-tmhM01_KRJMI3LjaQ1aS6J1dRNW2JX034 
и все още ги правя по същия начин.
Аз използвам лимонада!
А също така съм ги правила и в кексова форма, само че тогава е необходимо повече време при изпичане.
Другото интересно е че могат да бъдат приготвени и на тиган с малко мазнина, като сложите една цяла,не нарязана кора за основа, както и още една за отгоре....на най-слабия котлон, като обръщане с помощта на чиния или капак.

Коментари

Популярни публикации