ПРАЗНИЧНА РУСКА САЛАТА
Приготвя се като първо се сваряват картофите, обелени и наситнени на кубчета в солена вода, като по етапно към тях добавяте морковите, също на кубчета и граха, като може да използвате и замразен микс разбира се, до тук нищо особено.Различното е ,че замених колбаса със сварени яйца и добавих авокадо на кубчета. А половината количество от нужната майонеза замених с цедено кисело мляко, така става по-лека, добавих и по 1 с.л. едрозърнеста баварска горчица, 1с.л. чътни от лук, 1с.л. заквасена сметана и настъргана прясна куркума.
И така традиционната руска салата стана с по- модернизиран, страхотен вкус!
Ето и една идея от изминалата година,само че тук салата е наистина традиционна, без никакви изменения и оформена като подарък :
Коментари
Публикуване на коментар