ПИЛЯФ ОТ КАРФИОЛ
Идеята видях в предаване на Джейми Оливър, след това попаднах няколко пъти на рецептата, която оказа се , се използва като заместител на ориз, булгур и т.н. и е страхотна гарнитура, макар че, аз бях толкова очарована от нея, че забравих за основното ястие!
Просто е уникално вкусно!
А се приготвя толкова лесно и бързо:
Най-трудното тук е настъргването на карфиола,
след това само го овкусявате с куркума, червен и черен пипер, малко сол и в тигана с малко мазнина, като по време на готвенето, което продължава 10-тина минутки добавяте и бучка масло, 1 скилидка чесън и след като започне за кафенее по крайщата на тигана е готово!Това е всичко - толкова лесно, а толкова вкусно !
Просто е уникално вкусно!
А се приготвя толкова лесно и бързо:
Най-трудното тук е настъргването на карфиола,
след това само го овкусявате с куркума, червен и черен пипер, малко сол и в тигана с малко мазнина, като по време на готвенето, което продължава 10-тина минутки добавяте и бучка масло, 1 скилидка чесън и след като започне за кафенее по крайщата на тигана е готово!Това е всичко - толкова лесно, а толкова вкусно !
Коментари
Публикуване на коментар