БАНИЧКИ - РОЗИЧКИ

Много ефектни и в същото време бързи и вкусни!

Ето как изглеждат моите :


Най-добре се получават с турските / Одрински кори.
За плънката, в случая  ви трябва сирене и яйце , като също могат да бъдат приготвени и със спанак,а защо не и с кайма, ще ви трябва и  хубаво чисто масло - количествата зависят от това колко банички искате да приготвите, като може да се водите от принципа докато свърши плънката, или докато свършат корите...
а ето и нагледно начина на оформяне на розичките : https://www.youtube.com/watch?v=vCG639ju1D8


 Ако ги обичате хрупкави, така са идеални, но ако искате да бъдат по-меки и сочни, може да ги залеете със сметана или кисело мляко,а може и микс от двете, а върху него запържен червен пипер в масло, но за да не се изгуби ефекта на красивите розичките, тази процедура може да бъде извършена след сервиране и по желание:
 

Коментари

Популярни публикации