ХЛЕБНИ РУЛЦА / BREAD ROLLS

Идейка от интернет!

Най-добре се получава с тостерен хляб, тъй като неговата форма е по близка до квадрат...та отстранявате коричките ни филийките, разточвате ги и ги навивате на руло, като плънката в случая е от тези квадратните топени сиренца, но може да бъде и настърган кашкавал, слайс шунка и т.н. и т.н.....

Така навити внимателно се потапят в брашно, после в разбито яйце и накрая в леко натрошен корнфлекс и след това в тигана ...

По принцип не се отварят, но ако това ви притеснява може да използвате клечки за зъби, за да ги застопорите!

 Ето как изглежда в разрез един вариант с черен хляб, с кашкавал и паниран само в яйце:



 И един сладък вариант:


Коментари

Популярни публикации